Värme :)

Underbara sköna sommarvärme. Sol och lata dagar. Grillat och livets lustar.
Nja inte riktigt än dock. Men nästa vecka så, då bär det av på semester en månad. Så gött!!!

Idag är iaf sista dagen med lägenheten, besiktning och vi får hoppas att vi inte får någon på backning av städning och dyligt. Vore ju så drygt lixom....!

Efter att detta är klart nu så lyfter en stor sten från våra axlar. Kim har fortfarande en kvar då han har sitt extra jobb att se över åtminstone denna veckan.
Sen så...då kan vi bara passa på att njuta av ledigheten.
Barnlediga är vi iaf några veckor till. Så det är gött.

Skara sommarland och kusaten (strömstad) är något vi ska hitta på i sommar....lite beroende på hur pengarna räcker till.
Men skara blir det absolut!
Vi va där förra sommaren när det var världens värmebölja. Stannade i 3 dagar och njöt för fulla muggar. Vi tältade oxå...ett rejält stort tält har vi, Kim kan tom stå raklång och han e typ 2 m :)
Eluttag hade vi oxå påkopplat så vi kunde äta frukost och middag vid tältet, spara lite på pengarna.
Så en helt underbar minisemester vart det och vi hoppas på att få en likadan sådan iår.

Annars i sommar blir det nog bara att vara hemma i huset och vila upp sig. Vi har beslutat oss för att börja fixa och dona hemma efter semestern, så man får vara ledig på rikitgt lixom.

I helgen så blev det party med tjejerna hemma hos mig. Så trevligt var det. En gammal klasskamrat från frisörtiden var med. Oerhört skoj och ses igen. Nu kan man hålla en bättre kontakt iaf :) Inga fel det.
Drog oss ner på stan runt 11 och hamna på pitchers med lite udda bordssällskap...vart ett par FBK-spelare :) Supertrevligt. Ja ibland kan man undra" hur hamna jag här"
En förklaring är ju att Marie är kollega med deras privata cjaffis, så därför slog vi oss ner där helt enkelt.
Well nog om det, så speciell är dem inte :)

Nu ska jag jobba!

Cee ya all...

Jaha

Död alltså.
Michael Jackson är DÖD. Ganska konstig tanke tycker jag. Är inget fan eller så till honom, men neka till att han gjort bra musik genom åren, ja det kan nog nästan ingen. På något sätt har han "rört" mig.
Lustigt också hur man kan reagera när någon kändis dör, man får lixom lite rysningar och så. Visst man slutar tänka på det typ genast. Men själva nyheten berör, åtminstone mig.

Kanske ska ha en tyst minut för han. Ok...tyst.

Tillbaka, 10 sec åtminstone :)

Där var några rader tillägnat honom, nu släpper vi det och går över till något mer intressant och glädjande.
DET ÄR HELG!
DET ÄR SOMMAR!
DET ÄR PARTY IKVÄLL!
DET ÄR LÖNING!

Ja inte mycket som klår det där asså....
Men en baksida av det fina och varma vädret är att det är ca 30grader på mitt kontor, luften står stilla och man kan knappast andas, likadant var det förra året. De sa då hela sommarn: "vi jobbar påt"

Same shit this year. Nya trummor, ny ac and so on. Men vafan. Ge mig kyla på min plats.
Efter lunch så är man ju typ död. Ingen ork, huvudvärk och ja. TRÖTT.

Så bäst och jobba på nu istället!

Cee ya soon!

Sommar



Måste ju åtminstone få någon eller några färgklickar i bloggen....

Tillbaka

Nu är man på jobbet igen då....efter 2 ½ dag hemma. Skönt att vara tillbax i vardagen iaf :) Så man kan passa på att njuta i solen oxå. E ju inte fy skam med detta vädret inte.

Och nu börjar jag bli lite trött på att inte ha tillgång till vare sig internet, tv eller telefoni i hemmet. 3 veckor har vi varit utan nu. Är allt en period det, trodde aldrig man skulle "klara" det. Men det har gått riktigt bra. Anledningen är ju säkert att man haft fullt upp, och sen heller inte vill ligga inne när man kan njuta i solen.
Men hur som helst så vill jag ha datan pga att jag vill lägga ut bilder på bloggen.
För den där jäkla mobil bloggs funktionen funkar ju INTE!
Har mms:at in ett antal gånger utan att det publicerats, så dem tjänar sig säkert en liten krona på detta kan jag tro.
Vet ej om man ska testa mmsa in igen....e ju smidigt, men jag vill inte betala för något man inte får. SÅÅÅÅ smidigt e det inte.
Så, om 2 veckor funkar nätet iaf.
Ni får hållas till tåls med tråkigft skrivande under tiden istället.

Nu ska det jobbas

See ya!

Slööö

och illamående....måste fått något dåligt i mig lr något. Bläää....får se hur magen reagerar efter maten sen. Om det funkar eller ej. Nåja...

Helgen då...har varit helt underbar!

Torsdag blev det lite pussel i hemmet. Ensamma var vi iallafall. Tror inte vi fått en enda dag själva i huset nästan. Fullt med folk hela tiden. Så det var skönt.

Fredag så kom kims föräldrar hem te oss, min bror och Hanna var givetvis här oxå. Traditionellt firande med sill & nubbe och grillat efteråt vart det. Fint vädwer hade vi också så det var trevligt.
På kvällen var de dags för lekar trodde vi, men då kom regnet, så det fick bli spel istället. Inga fel det heller.
Poker spelade vi långt in på småtimmarna. 03.30 somnade vi sista, vilka var jag, Hanna och Kjell-olov. Potten fick bli splittad eftersom vi inte orka vara vakna längre. Kim somna i fotöljen med ölen i hand och dosan i den andra. Volbeat spelade i stereon på hög nivå enligt hans önskemål innan han somna :)

Lördagen tillbringades mest i soffan tittandes på film. Tror vi nötte igenom 4st på raken. Jag va inte bakis, men man blir som man umgås!

Igår så hade vi mackan o Hanna hos oss igen, spela kubb och grillade litegranna. Kan vara det som jag blev dålig av kanske? Ingen aning, får se om jag har kväljningskänslorna kvar senare.

Ska försöka messa in lite bilder. Men det verkade inte funka under helgen så jag har ingen aning. Men men så e det.

Be right back// mimmi

Men då....

Det vart ju upp och ner på bilden....eller sidledes iaf. Suck. Ja allt kan man inte veta sådär på direkt :)
Gör nya försök allt eftersom.


Projekt gäst stuga inledd :)

7ba939ec69aadcd115c8df5ff5e0373b.png

Kolla varifrån!

Projekt gäst stuga inledd :)


och husets lilla framsida.

0-1dbc393584daa753da75c1eb44655a5d.png

Kolla varifrån!

och husets lilla framsida.


första mobil blogg inlägget. Hus

32e0924715db448fbd8f2b1307d14ee0.png

Kolla varifrån!

första mobil blogg inlägget. Husets baksida :)


Jahapp

Då varman alltså tvungen att ha Photoshop för att fixa till sin blogg lite snygg.
Jag som knappt ens fattar övrig info här....men hur svårt ska det egentligen vara. Nej, jag får helt enkelt hyra in någon som kan fixa detta till mig. Någon gång och någon dag.
Den som lever får se som ett trevligt uttryck låter.

Bilder ja, Det är väl nästa projekt då. Och dessa får jag ta med mobilkameran. Eftersom lilla klant mimmi va på kick off här i våras med jobbet. Satte mig då på toaletten och la min handväska i handfatet. Som så många andra gånger :)
Men detta lillla fancy hotellet hade ju tamejfan sensorer där...så vad hände...jo min handväska vart vattenfylld till både bredd och höjd innan jag ens fatta något. Hehe...men trot eller ej, kameran lever iaf...och mobilen likaså. Men minneskortet e waising. Så måste köpa ett sådant först.
Så ni får hålla till godo med mobilbilder.
Nästa problem då. Hur ska jag få in dessa på bloggen? Vet några som kan lägga in det direkt från mobilen. Men hur?
Alternativet är då att jqag får pula med mig usb o grejer te jobbet och fixa det här. Hmm...många stora frågor och problem har man. I-lands problem som en kallert :)

Vad står på schemat idag då?
Flytta resten av dreten som e på vinden. Få ur allt så gott som möjligt ur lägenheten. Imorgon blire tippen med skiten. Ja slänga grejer är underskattat.

Jobb nu...
over an out// mimmi

Hur gör man???

Svara mig på det Annelie :)

Va inne och läste (som vanligt) på en kär gammal väns blogg...

www.williamisabelle.blogg.se

Och jag tycker att denna blogg är så fin nu...vill ju oxå ha massa fina överskrift bilder och grejer. hur gör du Annelie? Please tell me :)

är ju en hel djungel i det här med bloggandet asså, och den enda bloggingen jag kan göra just nu är fårn jobbet. Eftersom vårat internet ligger nere...så fucking trist. Vill ju lägga ut lite bilder på vårat hem. Vi älskar det, och det finns potential, helt klart :)
Och kärleken bara flödar...känner mig just nu som världens lyckligaste. har en underbar man där hemma. Underbar grabb oxå för den delen...och en framtid som ser ut att blomstra. Ett nytt kapitel i boken har startats och både jag och Kim är nöjda med livet. Ja ni hör ju så patetiskt kärleksfull jag känner mig. hehe...

Sitter iaf på jobbet nu dårå, och känner mig inte så motiverad att closa några deals idag...men men klart man gör det iaf. Men nu lockar solen och trädgården. Ja just det ja, MÅSTE klippa gräset idag. Tänk om några grannar klankar ner på vår tomt. Hahaha....ja ni där ser man.
Trodde aldrig jag skulle tycka det var glädje i gräsklippning. Men jodå...mucho! Åtminstone denna sommarn....sen vet man aldrig ;)

Så Annelie...nu har iaf du ett projektarbete att göra för att förklara för mig. ok?

//Mimmi

God morgon!

Veckorna flyger iväg och helgerna likaså. Har haft fullt ös hela helgen, vilket det som oftast blir vid en flytt :)
Fullt hus har vi haft oxå...härligt när man har plats för alla iaf.


Huset börjar komma iordning så som vi vill ha det. Men det tog ett antal flyttningar och möbleringar innan vi hitta rätt. Jag testade verkligen helt nya vyer me placeringen...hehe...testa mig på att placera ena soffan utanför köket. Hahahah well roligt va det men inte ett dugg smidigt :)


Lördagen bjöd på grillning Kims föräldrar, min far min bror och Hanna var där. Supertrevligt som alltid!
Igår tog vi oss en välförtjänt stund i soffan. Inte blivit ngt slappa på sistone så det var vi värda. Men ingen TV mottagning har vi, och inget internet heller, så vi hyrde ett gäng filmer istället. Va lite annorlunda att ha ljud från tvn omkring sig, lustigt att man inte saknat den alls, men det har vart riktigt skönt utan faktiskt. Man har ju haft massa för sig hela tiden så tvn är bortprioriterad.
Men internet hemma vill jag ha nu, måste ju uppdatera bloggen med lite bilder från huset jue :)

Återkommer// Mimmi


tiden går undan

Ja tiden går fort undan nu....helgen redan och skolavslutning för Adrian. Kims mor o "far" är här och hälsar på i helgen så dem inklusive Kim ska dra iväg till kyrkan. Jag ska dock jobba jag...men men så är det. Adrian klarar sig allt han. Är ju hela tjocka släkten med nästan :)

Jag är så oerhört trött hela tiden...lr nja. Jag går ju upp tidigare nu denna vecka så jag börjar jobba 07. mest pga att jag ska gå vid 12 idag...skönt med kortdag. Hoppas man kan få vila ut litegrann, men det är nog lite för mycket att önska sig. Har ett helt hus som ska fixas och en gammal lägenhet som ska röjas ur. Tur att vi har hela månaden på oss iaf.

På lördag så fyller en av nmina bröders dotter 6 år. Ellen. Men vi ska även fira hennes bror Isak som fyller 4. Det är alltid minst en i min familj som fyller år varje månad, antar att det lätt blir så i en Vääääldigt stor familj.

Kim har rtugbymatch på lördag han som han tycker inte passar sig så bra med tanke på besöket vi har och huset som ska fixas...men han är behövd där så det är ett måste.
Lördag kväll blir det grill partaj hemma i huset iaf. Då kommer Hanna över, och som alltid så har vi otroligt trevligt. lr hur tjejen?
:)

Ne nu ska jag nog ta o börja jobba lite, ska regga lite ordrar som start på dagen. Och hitta på någon bra logotype till en bilfirma....blir bra det :)

See ya! // mimmi

Fullt upp

Ja nu kan man lugnt säga att dagarna är fyllda med arbete.
Startar dagen vid 6, går upp och fixar frukost till min karl så han får med sig till jobbet. Väcker Kim och Adrian. De far iväg och sen drar jag till arbetet.
Jobbar till 5 på dagarna kommer hem...och nu för tiden:

PACKAR OCH FLYTTAR!!!!

Så dagen efter arbeten tillägnas flyttlass :) Men detta är härligt arbete som man VILL göra. Vi börjar få ordning på det mesta vad gäller körningar.
Men ujuj vad mycket små plotter det blir alltså. Tar väl en mindre evighet att få ordning på detta.
Och de mer roliga sakerna då är ju faktiskt upp packandet hemma i huset. placera ut o placera rätt.
Men jag har resonerat som så nu att: det blir va det blir, vi får bo in oss i allt och sen så ändras det säkert med tiden. Och vi börjar ju inte än med någon invärtes renovering heller. Såsom tapeter och grejer.
Vill ju BO lite först :) Men badrummet ska fixas snarast...kommer bli asläckert! Lägger ut bilder när det e dags.

Ska jobba vidare nu.// Mimmi

Idag är dagen

då vi blir med hus givetvis :)

Kl 09.30 så bär det iväg till banken för fixande med alla papper o grejer. Och vi blir ett visst antal kronor fattigare :)
Sen när allt väl är klart så kommer känslan när vi stiger in i huset vara så härlig. Nu är det ju vårat på riktigt lixom. Lite flytt o så kommer det också bli, senare på kvällen.
Ska hälsa på i Adrians skola idag också, så ngn timma blir det där.

Skönt att man får en ledig flyttdag iaf. Får ju det via vårt avtal på jobbet. Ibland har man det bra!

Kommer vara utan internet nu i några veckor också. Ska försöka slänga upp lite bilder ändå ngn dag...well frå se vad det blir.
Men jag kommer uppdatera lite här ifrån jobbet i varje fall.

Have a nice day! I will ;)

// Mimmi

Labero

Ja fy fasen vilken kväll det blev igår då! Jag är helt ...ja vad ska man säga, hittar inte ens ett ord som passar hur sjukt bra jag tkr det var.
Man trodde att man fatta och visste vad som skulle ske, typ, a men nu gör han ju så och då kommer detta ske bla bla bla. Men inte då, det blev något helt annat utav allt. En hund ist för tjej, en anka i ett fat som för det första var för litet?? WHAT!!!


Alltså förstår inte det här, att det ska vara så svårt att veta hur det går till. Well hur sjukt bra som helst var det. Och det va nära att jag fick komma upp på scen. Tro mig jag VILLE VERKLIGEN! Men det vart inte så...

Resten av dagen igår då, min kära far fyller år idag, men firades igår. Han fick en recliner fåtölj av oss alla, blev supernöjd! Och vi alla 17 blev bjudna på restaurang. Av honom! Generös min far :)


Återkommer sen // Mimmi


Lunchen

Åt detta till lunch idag på jobbet. Fullspäckad med aioli. Supergott!!! Men satans vad illa man smakar i munnen nu då...ujuj, Folk känner det på 2 meters avstånd. Här kommer turken typ...men vitlök e alltid gott. Så det är bara att ta den smällen lixom :)


Ja detta käkade jag te lunch idag på jobbet, club sandwich. Med massa Aioli på. Mmmm smaskens!!!
Men det e inte bara gott, man får allt ta smällen efteråt oxå. Luktar ruttet i käften på mig, och jag är säkert en sanitär olägenhet inom 2 meters avstånd idag. Hehehe...men så e det :)
Får proppa i göbben ngt med vitlök idag innen jag närmar mig...

Och för att lämna det dära med jobb o så då. Nu är det ju:

HELGEN!!!!!!!!!

En öl på balkongen snart. Klunk klunk

Fredag :)

Nu är det ju äntligen snart helgen...alltid lika underbart varje fredag!
Denna helgen så kommer vi att vara busy...för det ska packas o grejas. Nu på måndag får vi ju vårt hus. Sååå spännande!
Planerna i helgen är alltså:

Idag blir det att packa lite hemma, inte fixat en penal ännu...hehe karln min gillar inte att leva i röra, därför vi inte lyft ett finger hittills....men men kommer säkert gå bra. Blir nog ngt glas vin lr så idag oxå, känns som ett måste när man e ledig. Alkisvarning? Nedå inte alls :)

Imorgon så blir det lite middag på restaurang kl 15, min far fyller år och tänkte bjuda hela familjen tot 18 pers på restaurang, generöst av han. Ska bli sååå gott :)
Sen bär det iväg och se Joe Labero kl 18. Har längtat som aset till detta, haft biljetterna ett halvår typ. Jag ska avslöja han. E planen iaf! Tror även att jag och kärleken tar en öl på någon uteservering efterår, mor min ska passa Adrian så det kanske funkar. Trevlig lördag att se fram emot iaf.

Söndag evttetusan va som sker....slapp söndag kanske. Återkommer ang det.

Nu måste jag jobba lite :)

on fire

Ja idag är jag on fire på jobbet :) Funkar bra med didära kundera asså... de bare tart! Tur det ibland!

sticky sticky

Ja usch och fy vad man e klibbig just nu asså. Och varför? Jo det ska jag förklara för er...
Hela helgen har varit helt underbar, gött väder och trevligt sällskap.
Surströmming hos svärföräldrarna i lördags...
Och söndagen började med sjukt fint väder, lilla jag satte mig i solen runt 9 satt där till typ 12, sen var jag smart nog att sätta mig i skuggan resten av dagen. Vi va ute till 20 på kvällen...så med facit i hand så var de tur att de vart skuggan för mig.
Men ajajajaj....väl hemma på kvällen och vid intagandet av sängen så insåg jag den djupa smärta jag hade....febern var ett faktum och frossa därtill.
Jag fick solsting helt enkelt. Mådde skit dagen efter och blev hemma från jobbet...min kroppstemp va typ 40 grader, men frös som aset ändå.
Well, nu e man en aningens bättre. Smörjes in mig varannan timme och är därav väldigt STICKY STICKY
Druckit mängder med vatten, och gjort allt i min makt för att återfå kroppstempen.
Så, imorgon blir det jobb igen, och satans så man ska jobba...

Mycket man missar på endast 2 dagar tycker jag. Och svårt att koppla bort jobbet oxå, man planerar tänker ut och fixar iaf :)

RSS 2.0