I can jive i can jive

skriver rubriken och texten en andra gång då. Att jag aldrig lär mig! Suck. Hade givetvis skrivit ett inlägg nu, o så ska jag länka låtar, vad gör jag? Jo trycker på länken uppe i flikarna istället för i meddelandet...så allt FÖRSVINNER!
Well, det jag tänkte säga var att här hemma så lyssnar vi på lite allt möjligt, och karlarna jobbar o sliter o de vill lyssna på all musik vi har i biblioteket på random, så då är det allt från hiphop te house, van morrisson, schlager o pop. En salig blandning dvs :)

Några låtar som just nu spelas OFTA är dessa 3...ska länka rätt nu....

Justin timberlake.T.I Deand and gone

http://www.youtube.com/watch?v=mNdDkEJLu0A

Shinedown- Call me

http://www.youtube.com/watch?v=_2cUknGcnA8

Brad Paisley- Whiskey Lullaby


http://www.youtube.com/watch?v=dYub1neLZmA

Ja vi gillar ALL MUSIK faktiskt :)





PARTY PEOPLE!!!!!!

OH YEAS :)

Well nu ska jag återgå te sällskapet!

Ha en go kväll


Men åh!!!

Satt precis och skrev ett inlägg och vips så försvann allt. VAFAN!!!

Nåja det jag skre vdårå, i korthet nu är att vi är på god väg med badrummet, kakel och klinker ska ev påbörjas i helgen.
Vi är barnlediga också, så hoppas det blir något mysigt för morgondagen, något enkelt eller så åtminstone. Beror på hur Kim känner me allt om han kan lägga jobb åt sidan. Men men, ju mer arbete desto snabbare får vi livet tillbax.
På lördag ska vi iaf iväg och se mästarlaget vinna matchen mot Linköping.
Det handlar givetvis om Färjestad!


Och tom Kim är supporter nu....han avskydde allt sånt här innan jag kom med i bilden, men nu så, e nästan han mer intresserad än jag :)

Igår fick jag samtal från morsan då hon fråga om jag ville haka på med till Ullared nästa helg för shopping. Kl 01.00 avgår bussen. My god!
Aldrig varit där förut så det blir ju intressant hur som helst :)

Se hela bilden








well. Thats it for now! See ya!

Just det

Har ju beställt en Kommod nu på nätet. Lite nervöst i väntan på att få hem den. Hoppas den e hel o bra. Hehe :)
Men den är i rätt material iaf och måttet som vi vill ha.

Så här ser den ut i mörker, ni ser den blåa grejen på spegeln, det är en LCD skärm så vi kan ha musik o grejer i badrummet. Lite kul faktiskt :)






Tyckte den såg plastig ut på bilden men det är gjord i samma material som allt annat typ :) Levereras nu till veckan.

Så, thats it!

Freda! Finally...

Denna veckan har dock gått väldigt väldigt snabbt måste jag säga.

Arbetsveckan har väl haft varierande resultat, ena dagen kanon andra bara lagom. Blir lätt väldigt disträ också eftersom att sömnnen är en bristvara. Men inatt sov jag iaf hela natten igenom. Nöjd o glad. Undrar vad det beror på :) I know....hehe

Idag så ska Adrian åka till sin mamma. Va längesen han träffade henne nu så det är verkligen på tiden. Skönt för honom att få komma bort lite också antar jag.
Vi ska dock inte göra så mycket i helgen förutom att renovera och greja med badrummet, fönstret ska sättas in och gipsskivor ska upp, så äntligen börjar det ta fart antar jag :)
Kim o min broder kommer säkert dra ut idag, brukar bli såna önskemål när det e helg och barnledigt. vette tusan vad jag ska göra, men idol ska jag kika på iaf, så det blir lite vin till det.

I övrigt så har det inte skett så mycket faktiskt....inga direkta planer eller dyligt. Utan det e bara att jobba o slita som gäller.

Ha en bra kväll på er!

Sköna Fredag

Äntligen helg som man säger varje vecka. Att det ska vara så otroligt skönt med fredagar. Det är en lycka som alla arbetslösa missar. Man uppskattar inte vanlig ledighet som man uppskattar när fredagar börjar lida mot sitt slut. Love it!

Just nu så sitter jag all alone hemma, adrian kommer snart från skolan och kim är iväg och hämtar betong. Här ska det gjutas golv i badrummet. Ett helt ton kommer köras hit. Så pojkarna, dvs darling och broder kommer ha fullt upp hela dagen, så det är bäst för mig att serva dem :)
Blir så gött när väl golvet är gjutet...då är det dags för gipsningen. Och sen gott folk, ja då börjar det likna ngt, för då ska kim göra det han e bäst på...sätta kakel och klinker. Och man börjar nästan då se ett slut på allt fixande :)

Har ju inte direkt fotat någon förebil på badrummet. Men fotade med brorsans mobil igår hur det ser ut nu...







Som ni ser så är gluggen igen reglad...där inne är värmepannan och tvättstuga ska det bli...räcker att ha en dörr in till badrummet.
Som ni ser så är det inte så roligt att leva såhär, men det funkar. Man vet ju vad som komma skall så att säga.
Och ni kommer få se resultatet sen. Kommer bli asbra...hoppas vi :)

Ha en trevlig helg allihopa!

Löftet

Jag är tydligen inte en kvinna som står vid sina ord. Jodå det är jag allt. I det verkliga livet.
Igår hade jag verkligen inte tid för fem öre att sätta mig och göra ett inlägg. Har varit mycket av den varan på sista tiden.
Anledningen?
Jo husköp och renovering och diverse andra saker som fyller min fritid.

Igår så vart det lite fix i hemmet efter jobbet, vi snickra ihop en postlåda pga de gräver fjärrvärme på gatan och brevbärarna orkar inte gå ur bilen och lägga i lådan.
Efter det så tog vi bilen och cirkulerade på gatorna för att lägga kalas inbjudningar till adrians klasskamrater. Därefter så åkte vi hem till bror min för en underbar dusch, vi har ju ingen dusch hemma eftersom badrummet är helt utrivet!
Och vi är säkert utan dusch ett bra tag till.
Man får stå ut helt enkelt. man kanske inte känner sig så super fräsch och fin alltid men man får sätta en del saker åt sidan just nu, för fokus är på badrummet.
Men:
När det är klart, då jäklar. Underbart bad ska det bli med tända ljus och ett glas vin, fira av med 3 rätters och en underbar kväll med min kärlek. Det är något jag längtar till. Ska bli såååå underbart. Och det målet kommer. närmare och närmare varje dag!
Allt back to normal.

Hoppas oxå kunna fixa kamera och grejer så ni får se resultatet på det vi gjort hittills :)

Nu ska jag jobba.

Ciao

Jag vet....

DÅLIG UPPDATERING!!!!

Ujuj inte bra. Men jag e på jobbet nu så det får bli en notis senare idag.

Och det är ett löfte!

RSS 2.0