Dusch!!

Ja igår kunde jag äntligen ta en premiär dusch i vår nya dusch....så härligt!!
Något vi människor tar för givet är verkligen vardagliga ting såsom dusch, bad, tvätta sig, spola i toan osv...
Under ca 2 mån nu så har vi gjort ett omfattande jobb i badrummet, vilket lett till att vi varit utan denna "lyx"
Toan har vi fått spola med en hink vatten...funkar absolut.
Tvätta sig o borsta tänderna har vi gjort i köket...känns knepigt att gå på toa först o sen skippa tvättningen som man vanligtvis gör inne på toan.
Duscha har vi gjort hemma hos broder min. Inte samma sak heller...man ska då packa väskorna för alla oss 3, duscha o direkt ta på sig kläderna, som jag f.ö hatar att göra direkt efter. Vill helst gå omkring i min morgonrock och självtorka. Bökigt att få på byxor på våta ny insmorda ben...
En annan lyx är ju tvätten...nu har den varit staplad i högar ett tag, vilket blir till en röra. Visserligen har min mor hjälpt oss tvätta, men inte samma sak heller.

Så igår...ordningen är tillbaka...
Duschen monterad, vattnet påsatt, toastolen monterad! Och vi har återfått denna lyx igen...och inget jag någonsin mer kommer att ta för givet...ska njuta :)

Badkaret och dess installation tar vi nästa vecka....men snart så är allt klart. Det enda svåra är ju att ordna så rörmokare och elektriker kan komma...är ju lite fullspäckat i deras schema...men men...de löser sig.

Vad jag oxå väntar på är en ny telefon...en sån här :



Vet att denna mobil inte är särskilt ny eller särskilt nytänkande med tekniken. MEN i dint give a damn...den enda funktion jag vill åt är KAMERA och att kunna ringa. Så det behöver inte vara flashigare än så.

Men jag har redan börjat tröttna på Telia asså....tar ju sån jävla tid rent ut sagt...och ett jävla krångel konstant med order hit o dit....suck. Hatar okompetenta människor som inte vet vad de sysslar med och som inte vet vad service är för ngt...!

Well, sagt att den ska komma på fredag. Så håll tummen för mig nu..



Nu ska jag återgå till arbetet....mucho busy!!


Nytillskott för 2 mån sen

Har ju inte skrivit något om lille Leo jue...har ju skaffat en liten ulltoss till familjen :)
Mest jag som vill ha dock...har ALLTID haft kanin som ung, och kände att nu är det dags. Så söt e han skrutten.
Här kommer bilder...



 

Visst e han söt lilla skäggmonstret?

 

Kim gilla han skarpt...särskilt när han fick se skägget...hehe...look alike :)

Men han trivs som satan hos oss iaf. Han har en 2 våningsbur, o mer eller mindre fri tillgång till altanet...så han gör glädjeskutt och trivs allmänt. Det syns hur som.

Ska nog skaffa en liten kompis te han oxå...men då blir det en dvärgvädur...de är liiiite lugnare och mer fogliga så att säga.

Kaninerna får vara mitt substitut för hund så länge....så är det...måste bara lägga in en bild på min stora kärlek Freja som jag saknar till max...men hon mår bra och trivs som fisken i vattnet hos nya familjen...går ju i hundgymnasium nu, så hon har fått 20 andra vovve kompisar...bra för henne... :)

Du finns alltid hos mig sötnos...







Visst e hon fin?

Visserligen väldigt lat på alla bilder...men men...tösa mi...

Nu ska jag återgå te karlarna :)

 

Trevlig kväll på er

 


tillbaka

på jobbet.



Varit hemma och varit sjuk i en vecka. Sååå drygt. Men är man sjuk så är man. Och då är det skönt att bara slappa loss i soffan under täcket. Med toarullen nära. Fy tusan vad man snyter sig mkt asså...och hostar så lungorna går sönder.
Hostan är kvar, men det får man ta helt enkelt. Känner mig lite seg idag på jobbet...inte samma arbetslust efter detta uppehållet, men det blir väl så antar jag, man är inte lika med i gamet så att säga...

Badrummet vårat ät typ klart nu! Nu är det rörmokaren och elektrikerns jobb, och inredningen förståss...Budgeten är spräckt så vi får se när vi skaffar badkaret, allra helst nu. Men men den som lever får se.

Adrian fick sin spruta mot flunsan igår, han va så duktig så när han tog den, hade inte jag varit kan jag lova. Hade skrikit rätt ut, så rädd för sprutor e jag. Och det sa allt adrian te sköterskan oxå att: Mimmi du är ju livrädd du, du hade inte varit lika duktig som jag :)

Vad sker i det närmaste då?, hmmm jo kalas för brorsans son Emil på lördag, är väl det enda egentligen. Skönt skönt :)

Nu ska jag jobba! Bye bye

Tisdag

Sitter på jobbet och börjar verkligen känna hungern komma rejält. Kurrar och har sig i magen. Men snart så. En kvart kvar bara :)

Helgen dårå.

Åkte ju som sagt till Ullared i fredags natt med moder och Emma. Jag och morsan somna direkt och sov hela vägen fram. Snarkade och hade oss. Men skönt som tusan.
Det värsta var väl att vi kom dit redan kl 05.00 Men vi käka frukost i bussen och morsan gick ut och ställde en kundvagn i kön...sen va det bara att vänta tills öppning.

Väldigt tidigt in kom vi, och kändes som man hade varuhuset för sig själv nästan, shoppade fram tills kl 10, sen lastade vi ut grejerna i bussen och käka lite mat. När vi kom in för omgång nr 2 så va det kaos. Shit va mkt folk asså. Gick knappt att röra sig. Och till råga på allt så tog ju jag klackskor på mig. Inte så smart. men är man novis påd etta så är man. Så jagt kunde knappt röra mig, gick barfota ett tag men fötterna va helt slut. Pulserade och ömma som fan. Så det var inte så roligt med sista shoppingen. Blev lite tomtar o så bara.

Vi ska ju fira jul hemma hos oss i år så man vill ju ha den riktiga julkänslan lixom. Så det blir en hel del shoppande.

Kom hem i lördags vid 21 till min kärlek. Packa upp det jag handlade och meningen va att vi skulle festa till det lite. Men både kim och jag va helt slut, och min bror likaså verkade det som. Höll igång till 23 kanske men sen var det bums i säng....så trötta.

Kim jobbar ju typ dag ut och dag in med badrummet. Men det blir SÅÅÅÅÅ bra :)

Bilder kommer snart....börjar närma sig slutet nu iaf....wihoooo!

NU ska jag in o värma maten. Ses snart!

ont

i magen som bara den...började igår på eftermiddagen.
Drog iväg på Winnerbäck på kvällen och hade fortfarande ont. Åkte hem efter halva uppträdandet och la mig i sängen och sov. Somna ganska fort faktiskt...skönt det.

Men vaknade upp pigg som tusan, men ont i magen som faen. Blir inte bättre efter toabesöket heller :(
Får avvakta nu på förmiddagen och se om det bättrar sig lr inte...får kurera mig själv med värme och piller kanske.
Hur som inget jobb nu på morgonen iaf....svårt att hålla fokus lixom.

återkommer senare.

Måndag

Japp, en ny arbetsvecka har tagit fart. Känner mig dock lite konstig. Inte sjuk lr så antar jag, bara en konstig känsla i kroppen och lite tryck på bröstkorgen känns det som.
Trött som tusan är jag också...men det är jag alltid på måndagar.

Här på jobbet går det sakta hur som helst...inte direkt så man jobbar i ultra rapid. Men men...

Helgen va bra, mycket tat göra. Hockey på lördagen och lite party. Men jag o Kim va så trötta så vi åkte hem redan kl 22.30. Direkt ner i sängen. Skönt det.

Igår somnade jag på soffan kl 8. Så riktigt sliten måste jag varit.

Hoppas man får hålla sig frisk iaf....viktigast det.

Nu måste jag jobba.

bye

RSS 2.0