Vilken värme

Ojojoj.....
Det är verkligen helt sjukt bra väder, sååå underbart! Och det lustiga med detta är att man blir varje år lika förvånad och lika lycklig när man väl får de sköna härliga sommardagarna.
Vilken lycka!
Och undrar då folket som bor konstant i dessa länder där sommarn finns året om,är de mer lyckliga?
Nej tror inte de, man blir som sagt van vid de man har, och som oftast så uppskattar man inte riktigt det vanliga.
Så,
Jag har hellre sommar en gång om årt, så man får alla dessa spurdlande och glädjefyllda stunder. För, ingen kan vara grinig nu.
Inte i min närhet iaf...

Nu ska jag ner på stan och shoppa sommarkläder.

jahapp....

klockan e typ 22 nu...och här sitter jag i soffan med adde o hans kompis. Kim o pappan te addes kompis e o handlar batterier te wii spelet. Hade tydligen tagit slut.
Stog o lagade mat förut, fläskfile gorgonzola. Smaskens. Kim kom hem, jag stack o handlade cigg. Sen hamnade vi helt plötsligt vid sundsta och spelade fotboll.
Maten fortfarande på spisen. Kom hem och ingen av oss har ätit, well, där gick den middagen åt skogen. Blir fler middagar givetvis, och oavsett vad så är  det är ALLTID trevligare ute i solen :)
Måste ju passa på....lr hur?


Och adde förståss :)


Älsklingen och jag


Fredag!!!!

Så underbart härligt med helgeeeeennnnnn!!!!! Love it...o inte blir det sämre när vädret är så underbart som det e nu. So sweet! Nyss har jag gjort färdigt naglarna på kollegan Linda...blev toppen vett ni.

Sippar på lite rödvin, ska börja med fläskfile gorgonzola snart. Ja, jag vet, sitter inne för faen...men vad ska man göra när en hungrig grabb behöver mat. Och grabben, ne det e inte Kim, det e adrian förståss. Och visst så skriker säkert kims mage oxå...men men han e o sliter häcken av sig nu på jobbet han :)

Maten kallar...see u soon.

8 Juni

Ja då smäller det!
Huset är vårt....och man längtar något så oerhört. Inte många dagar kvar, men jag har aldrig varit med om att tiden går saktare än va den gjort de senaste 2 månaderna. Men snart så...då är det bara att hugga tag i spadar och spackel och börja fixa och dona hemma.
Tänk att arbete ska bli så kul :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0