Bilder










Mini har börjat växa till sig litegrann nu iaf. Men pluttös kommer hon alltid att vara :)

Just nu sitter jag på jobbet och har egentligen inte lust att jobba...men men, kom på tanken att uppdatera bloggen litegranna iaf. Kan ju vara bra sisådär 1 gång i halvåret. Hehehe.

Livet rullar på nu iaf....känns väldigt skönt. Värmen kommer och allt känns bara sådär toppen faktiskt. Skönt att det kan vända såpass känslomässigt, när man grottat ner sig i elände ett tag.
Men nu vet jag iaf....det hjälper absolut inte att "tycka synd" om sig själv och bara släppa allt. Det hjälper varken dig själv eller de du har kär. Man blir bara en sk "patetisk" person. Inte för att man inte får grotta ner sig. Klart man behöver tid till det. Men man kan göra såpass mycket på ett helt annat sätt. Kanske försöka välja glädje, lycka och att försöka må bra. Försöker man inte så går det inte.

Man får inte tappa bort sig själv mitt upp i allt....

Jag har iaf nu fixat mina naglar äntligen. Mimmi is back :)
Träningen har jag också kommit igång med, känns superskönt ska ni veta. Jqag tränade ju som en tok förr, riktigt så mkt träning har jag kanske inte tid med nu, men iaf 3 gånger i veckan på gymmet, och kanske ngn gång hemma kan man hinna med. Komma in i rutinen så går det av sig självt.
Kosten har jag kanske fuskat med under helgerna, men lite kan man unna sig. Under veckan kör jag kolhydratfritt i största mån. Känns bra :)

Ska bli fit och fin och fräsch för min egen skull. Och man mår mycket bättre av det också, och utstrålar glädje mer än nånsin. Så ni som inte kommit igång än...sätt fart :) Man har allt att vinna!

Vad har denna vecka att bjuda på då? Hmm....fixa och dona hemma. Det vanliga. På lördag ska Emma konfirmeras så det blir en tur till moder. Blir även middag där. Så det kan ju va trevligt.

Nu ska jag jobba på sista 45min.

Ha det gott nu mina vänner!




Kortis

Inte bloggat sen länge nu. Glömde nästan bort lösen också. Men så kan det vara.

Har hänt sjukt mycket sen sist. Tyvärr måste jag säga. Eftersom min pappa dog den 13 mars i bangkok Thailand. 57 år gammal.
Fruktansvärt!!!

Kommer blogga mer om hur det hela var och vad som skett hittills.
Gör det när jag är på hemmaplan. har nyss gått tillbaka till jobbet efter 2 mån frånvaro.


RSS 2.0