oki doki

Skriver väl lite mera här då. Som vanligt tar det ett tag mellan varven :)

Hemma går allt med en rasande fart....Minnie trivs som fisken i vattnet. Likaså vi. Det funkar kanon att ha med henne på jobbet för Kim, hon roar sig bra och sover mest. Värmen i bilen är ingen fara heller....han har en kupe fläkt som löser det :)
Vad sker f.ö då...hmm låt se. Det gamla vanliga....jobba, laga mat fixa och dona.
I helgen ska vi gå på hockey, på Thailändsk afton med mat och grejer...blir nog trevligt.
Kim ska ner på rugbyklubben och jobba lite på lördags morgon. De ska riva ut köket där.

Jag ska försöka ta mig ner på stan ngn dag och handla för pengen min mor gett mig...får se vad det kan bli.

Lite bilder på Minnie:












Absolut finast!!! Eller vad tycker ni där ute??
Tror att det är som med barn....finns inget vackrare än sin egen :)

Underbart :)

Njuter som bara tusan av att ha en litten här hemma igen. Hon är så himla underbar denna lilla vovvan. Så lugn, mysig ja helt enkelt underbar :) Alla som träffar henne tycker hon är lika bedårande, och hon är så snäll mot alla. Idag har vi varit och åkt skridskor. Inte jag o mini dock utan de fick de andra stå för. Lilla mini ville hålla koll på alla små barn som ramlade och slog sig, grät dem ville hon dit först och kolla läget. Busig som tusan va hon, snodde pucken från barna och studsa omkring som aldrig förr. Lite kallt var det allt för oss alla, enkel match för mini, då fjäskar man bara lite så man får komma upp i en varm famn. Mys pys. Hur som helst...det här måste vi lösa asså...vill mer än någonsin ha denna lilla tösen. Måste lösa det ekonomiskt...bara måste. Lr nja, först o främst måste ju Marina godkänna oss som köpare...hehe...vi har henne bara på prov, och jag vet att mini är hennes ögonsten...så kraven är höga. Men men hoppas kan man allt göra. Nu spelar karlarna på adrians super mario...again. Hehe de gillar det mer än vad adde gör :) Annars är det lugna puckar här hemma...jag har lagat iordning panerad torsk och grönsaksgratäng. Mumma....försöker ju leva hälsosamt nu så jag har uteslutit kolhydrater i 2 veckor nu. Går enklare än vad jag trott. Hoppas man kan komma lite mer i form nu asså...och te veckan drar träning igång på allvar. Gött gött...vem vet, man kanske kan hoppas på en beachform 2010..hehe...nedå...gör det bara för att jag känner att jag behööver och vill. Det viktigaste lixom. Ska ta o sätta mig o kolla på Robinson nu...har ju bara 1,2,4 och 6:an här hemma...för boxer kortet krånglar...jävla dret...men men..,,4:an funkar alldeles utmärkt. See you

Torsdag

Fortfarande varit sjuk. Varit hemma från jobbet nu i en vecka. Man börjar bli rejält rastlös kan man lugnt säga. Men men, på måndag e det dags igen, och då jäklar blir de te o köra hårt som en säger :)

Men idag ska vi faktiskt få hit en litten valp. Ska inte köpa henne, utan ska ha henne på prov, se om våra teorier funkar med att ha henne med te Kims jobb på dagarna.
Vi vill ju ha hund, men hade främst tänkt oss en te sommaren. Men nu har Marina valpar kvar, så en på prov kunde vi allt testa. Hennes älskade Mini blir det. Så underbart fin.
Ska bli extremt skoj att få lite vovve känsla igen, är ju 2 år sen jag sålde Freja nu. Saknas så extremt. Men ibland gör man saker för sin egen skull, och ibland måste man tänk på andras bästa. Vilket jag gjorde i det här fallet med freja. Klart hon har det bättre nu.

Hur som helst. Lilla mini är alltså från denna kennel:

www.needfulthings.se

och hon är till salu ännu. Återkommer med mer info när vi haft henne ett tag. Fått lära känna individen lixom :)
En bild iaf...lånat bilden från Marinas hemsida.



Fredag

Här dröjer det som vanligt långt emellan inläggen. Men man har så fullt upp med annat så man glömmer bort hela den här biten lixom.
Man slappar o slöar och fixar o donar, och jobbar o sliter, blir sjuk o sängliggandes och ja...mycket.

Jul och nyår va helt underbara. Julafton firade vi ju här hemma hos oss. Väldigt lyckat måste jag säga :)
Alla va nöjda o glada.

Nyår tog vi det relativt lugn faktiskt, det var jag, kim och min bror som satt här hemma o käkade en 3 rätters middag. Supergott va det.
Sen tänkte vi röra oss ner på stan där kommun hade satsat på ett fyrverkeri detta året av de ledande aktörerna i sverige.
Sagt o gjort så tog vi på oss full mundering kläder, termobrallor o allt...och vi tog oss ner på stan med trick skidor...hehehe väldigt spännande :)
Kolla fyrverkerier och sen begav vi oss te en lokal pub...vi va nog de enda som inte hade partykläder på oss...men lika nöjda för det va vi. En toppen afton vart de hur som helst :)

Att börja jobba igen kändes väl lite sisådär, alltid skönt med rutiner igen, men man tkr alltid att ledigheten kan vara liiiite längre. Men men så är det.
2 dagar fick jag jobba. Malin, coachen på jobbet va ju sjuk när vi kom o arbeta, och jag som har dåligt immunförsvar tydligen fick ju givetvis samma sak...så jag stanna iaf hemma jag.
Men börjar redan bli bättre så på måndag drar jobbet igång på riktigt.

Nu har vi bokat resa oxå...
Vi drar te spanien i mars....så himla skönt ska de bli o få komma bort ett tag. Längtar :)

Lite mixade pics...



  Jag och darling

  Jag och Maria från Julbordet

 Hanna och Adrian grimaserar :)

 Poker fejs på darling...lr?

 Mitt fina armband som jag köpt via Maria

Mer pics kommer snart...ska föra över dem te datan först. Har ju bara mobilen hittills o plåta med.
Funkar det med, men nu har vi fått liv i digitalkameran iaf...den som jag råkade bada på senaste konferensen...heheh.
Måste bara köpa nytt minneskort te den så e det fixat.

Ha en bra helg allihopa.




RSS 2.0